Kulttuuri ja liikunta

Artiklassa on mahdollisuus harrastaa monipuolista liikuntaa esimerkiksi viikoittaisilla vakivuoroilla ja yhteislenkeillä, liikuntatapahtumissa, kursseilla sekä lajikokeiluissa. Artiklan omat liikuntavuorot ja järjestetyt liikuntatapahtumat on tarkoitettu kaikille Artiklan jäsenille, eikä tämä liikunta vaadi sporttipassia. Myös erilaisen kulttuurin harrastamiseen tarjotaan mahdollisuuksia pitkin vuotta.

Sähly

Sählyä Rantavitikan peruskoulun liikuntasalissa maanantaisin klo 20.00‒21.30. Muista ottaa omat mailat mukaan. Tiedotus muutoksista tms. Facebook-ryhmässä: Cassun artistisäbä.

Hallijalkapallo-sarjapelit

Artiklalla on joukkue korkeakoulujen ainejärjestöjen väliseen hallijalkapallosarjaan, johon kaikki Artiklan futiksesta kiinnostuneet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita pelaamaan. Pelit pelataan Ounasvaaran urheilukeskuksen jalkapallohallissa keinonurmialustalla. Kilpailukausi alkaa lokakuussa ja päättyy huhtikuun lopulla. Tiedotus Artiklan peleistä Facebook-ryhmässä: Artikla-futis.

Liikuntatapahtumat, lajikokeilut ja kurssit

Artiklan järjestämistä liikuntatapahtumista, lajikokeiluista sekä kursseista tiedotetaan aina erikseen muun muassa viikkotiedotteessa sekä pyritään luomaan niille omat Facebook-tapahtumansa, joista ilmoitetaan Artiklan jäsenistön Facebook-ryhmässä. Jos sinulla on ehdotus lajista, josta haluaisit lajikokeilun tai kurssin järjestettävän tai haluaisit itse olla mukana sellaisen järjestämisessä, ota yhteyttä!

Ulkojäävuorot

Susivoudin kaukaloon voi kerätä vapaasti porukan ja mennä pelaamaan. Tällä hetkellä Artiklalla ei ole varattu omia vuoroja. Tiedotus Facebook-ryhmässä: Artikla–lätkä.

Vaellus

Artikla järjestää vuosittain perinteisen syysvaelluksen. Vaelluksella suunnataan vaihtuviin lapin luontokohteisiin nauttimaan upeista maisemista, tutustumaan kanssaopiskelijoihin ja tekemään yhteisiä muistoja, jotka pysyvät mielissä vuosia. Vaellukselle voi osallistua niin ensikertalainen kuin kokenutkin vaeltaja ja vaihtuvat kohteet mahdollistavat mielekkään osallistumisen useana vuonna peräkkäin.

Vaelluksesta tehdään joka vuosi Facebook-tapahtuma ja siitä tiedotetaan viikkotiedotteessa sekä Artiklan Facebook-ryhmässä.

Kulttuuri

Artiklan kulttuuritapahtumista tiedotetaan aina erikseen muun muassa viikkotiedotteessa sekä pyritään luomaan niille omat Facebook-tapahtumansa, joista ilmoitetaan Artiklan jäsenistön Facebook-ryhmässä. Jos sinulla on ehdotus kulttuuriaktiviteetista, josta haluaisit tapahtuman järjestettävän tai haluaisit itse olla mukana sellaisen järjestämisessä, ota yhteyttä!

Kaikille Lapin korkeakouluopiskelijoille tarkoitettuja liikuntamahdollisuuksia pääset hyödyntämään Sporttipassilla.

Lisätietoja Artiklan järjestämästä kulttuurista ja liikunnasta saa Artiklan kulttuuri- ja liikuntavastaavalta (kulttuuri@artikla.fi).