Kirjatilaus

Oikeustieteilijällä on hyvä olla kotikirjasto alan kirjallisuudesta, jotta sormi ei mene suuhun yllättävässäkään tilanteessa. Kun alat kartuttaa omaa kirjastoasi, on suositeltavaa tehdä se Artiklan kautta, jotta pääset hyödyntämään alennusetuja.

Artiklan kautta tilattujen kirjojen alennusprosentit

Edita: -50 % oikeustieteellisestä kirjallisuudesta

Tilaukset sähköpostitse Artiklan tiedotusvastaavalle (tiedotus(at)artikla.fi).

Miten prosessi etenee?

Kirjatilaukset tehdään sähköpostitse tiedotusvastaavalle (tiedotus(at)artikla.fi).

Ilmoita tilatessasi etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, kustantaja, kirjan nimi, tekijä/tekijät sekä painovuosi. Ilmoittamalla pyydetyt tiedot mahdollisimman tarkasti nopeutat kirjojen tilaamista ja varmistat saavasi oikean kirjan.

Tilaus on sitova ja tarkoitettu ainoastaan Artiklan jäsenille. Kirjatilaus välitetään kustantajalle vasta, kun kirjojen maksu on vahvistettu. Tilatut kirjat toimitetaan Artiklan toimistolle, josta tilaaja noutaa ne.

Kirjoja tilatessa kannattaa ottaa huomioon seuraavia seikkoja:

– kirjatilaus tehdään kerran viikossa
– kirjojen toimitusaika vaihtelee, joten varaudu mahdolliseen viivästykseen

Voit tarkistaa itse kustantajan nettisivuilta kirjan hinnan, josta vähennetään myönnetyt alennukset. Kirjan loppuhintaan lisätään 1 € Artiklalle kirjojen hankintakulujen kattamiseen.

Joukkotilaukset

Editan lakikirjojen joukkotilaus tehdään syksyisin ja Alma Talentin lakikirjojen alkuvuodesta. Verolait -teoksen joukkotilaus tehdään keväällä ja tarpeen mukaan myös syksyllä. Mikäli olet hankkimassa näitä teoksia, suosittelemme osallistumaan joukkotilauksiin. Tulevista joukkotilauksista informoidaan Artiklan tiedotuskanavilla.

Kirjatilaus kotiin

Edita: Edita tarjoaa oikeustieteen opiskelijalle mahdollisuuden tilata kirjat suoraan kotiin. Tällöin kirjatilaus tehdään suoraan kustantajalle sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu.publishing at edita.fi. Mikäli opiskelija tilaa kirjat kotiinsa alennusprosentti on -40%. Tilaukseen on liitettävä opiskelijakortti skannattuna. Lasku toimitetaan kirjatilauksen mukana suoraan opiskelijalle.

Alma Talent: Artiklan jäsenenä voit myös tilata kirjoja suoraan kotiisi Alma Talentin verkkokaupasta 40 %:n alennuksella käyttämällä alennuskoodia, jonka löydät jäsenedut sivustolta.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa tulee olla yhteydessä Artiklan tiedotusvastaavaan.