Haaveena oikeustieteellinen?

Artiklan valmennuskurssit valmistavat Sinut perusteellisesti ja perinpohjaisesti haastaviin pääsykokeisiin. Varmista paikkasi parhaimmiston joukossa Artiklan kurssitarjonnalla.

Oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys Artikla ry on järjestänyt valmennuskursseja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan valintakoetta varten jo vuodesta 1980, sekä vuodesta 2017 oikeustieteellisen alan yhteisvalinnan valintakokeisiin. Kurssit ovat olleet perinteisesti menestyksekkäitä. Opiskelupaikan saanti oikeustieteiden tiedekunnassa on kovan työn tulosta ja vaatii määrätietoista opiskelua. Valmennuskurssi ei voi taata opiskelupaikkaa, mutta valmistaa kuitenkin Sinut haastavaan pääsykokeeseen ja tarjoaa erinomaiset valmiudet hyvään pääsykoemenestykseen sekä tukee loistavasti omatoimista lukemista.

Artiklan valmennuskursseilla opettajina toimivat pääsykoealueeseen perehtyneet vanhemmat oikeustieteen ylioppilaat tai jo valmistuneet oikeustieteen maisterit. Opettajilla on eritystuntemusta yliopiston pääsykoekäytännöstä ja vaadittavasta vastaustekniikasta.

Ajankohtaista

Kurssivaihtoehdot

Kurssilaisten kokemuksia

”Suosittelen valmennuskurssia ihan jokaiselle. Kurssi auttaa löytämään lukurytmin, harjoitustehtävien avulla asiat tulevat paremmin ymmärretyiksi sekä mahdollisuus kysyä opettajiltamme itsellemme vaikeista asioista takaavat hyvän pohjan päästä opiskelemaan.”


Ida-Sofia Lahtela

”Artiklan kurssi oli ainoa varteenotettava vaihtoehto, sillä en missään nimessä halua syytää vähiä rahojani kaupallisen toimijan taskuihin, vaan näin oman tulevan ainejärjestön tukemisen sijoituksena itseeni.”


Janne Hälinen

”Itseopiskelukurssi oli mielestäni todella toimiva paketti ja tehtävien tekeminen ja videoiden katseleminen oli kivaa vaihtelua lukemiselle. Etenkin videot selkeyttivät monia vaikeasti ymmärrettäviä asioita ja toi myös uusia asioita esiin, mihin ei olisi välttämättä tajunnut kiinnittää huomiota lukiessa!”

Kurssilainen 2020

”Itseopiskelukurssi oli erittäin hyödyllinen ja juuri sopiva minulle. Sain omassa aikataulussani katsoa opetusvideot ja tehdä tehtäviä. Voin lämpimästi suositella Artiklan kurssia muillekin!”

Kurssilainen 2020

”Kurssiin kuuluvat tehtävät, tiivistelmät ja kurssikoe olivat suureksi avuksi.”

Kurssilainen 2020

Kurssilaisten kokemuksia vuoden 2020 Etä-intensiivikurssista:

”Kurssi onnistui erinomaisesti. Opetus onnistui todella hyvin vaikka ei kertaakaan päässyt ”paikan päälle” opiskelemaan.”

”Kurssi ylitti odotukset!”

”Lähiopetuskurssi toteutettiin omasta mielestäni hyvin etänä. Yhteys toimi hyvin suurimmaksi osaksi ja opetustaso oli todella hyvä. Olen iloinen, että valitsin Artiklan valmennuskurssin kaikista mahdollisista vaihtoehdosita. Suosittelen varmasti tätä muillekkin myöhemmin.”

”Intenssiivikurssi oli omasta mielestä tosi hyödyllinen, vaikka en itse päässytkään tänä vuonna oikikseen. Opettajat ja tutorit olivat todella mukavia ja auttoivat aina nopeasti jos tarvitsi apua jossakin. Suosittelen varmasti tätä valmennuskurssia jatkossa.”

”Intensiivikurssi etänä ylitti odotukset ja sai jopa miettimään, oliko etäopetus kurssille parempi etenkin ajan säästymisen kannalta.”

”Todella hyvä kurssi, vastinetta rahoille. Huomattavasti parempi kuin aikaisempi intensiivikurssi, jonka kövin edellisenä keväänä kilpailevalla yriyksellä.”

”Positiivinen meininki ja asiantuntevat opettajat, suosittelen muillekin!”

”Materiaalia ja tehtäviä oli todella hyvin ja kurssi oli muutenkin oikein onnistunut! Tuntuu, että ilman opetustunteja ei kirjoista olisi ymmärtänyt mitään.”