Haaveena oikeustieteellinen?

Artiklan valmennuskurssit valmistavat Sinut perusteellisesti ja perinpohjaisesti haastaviin pääsykokeisiin. Varmista paikkasi parhaimmiston joukossa Artiklan kurssitarjonnalla.

Oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys Artikla ry on järjestänyt valmennuskursseja Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnan valintakoetta varten jo vuodesta 1980, sekä vuodesta 2017 oikeustieteellisen alan yhteisvalinnan valintakokeisiin. Kurssit ovat olleet perinteisesti menestyksekkäitä. Opiskelupaikan saanti oikeustieteiden tiedekunnassa on kovan työn tulosta ja vaatii määrätietoista opiskelua. Valmennuskurssi ei voi taata opiskelupaikkaa, mutta valmistaa kuitenkin Sinut haastavaan pääsykokeeseen ja tarjoaa erinomaiset valmiudet hyvään pääsykoemenestykseen sekä tukee loistavasti omatoimista lukemista.

Artiklan valmennuskursseilla opettajina toimivat pääsykoealueeseen perehtyneet vanhemmat oikeustieteen ylioppilaat tai jo valmistuneet oikeustieteen maisterit. Opettajilla on eritystuntemusta yliopiston pääsykoekäytännöstä ja vaadittavasta vastaustekniikasta.

Ajankohtaista

Kurssivaihtoehdot

Kurssilaisten kokemuksia

”Suosittelen valmennuskurssia ihan jokaiselle. Kurssi auttaa löytämään lukurytmin, harjoitustehtävien avulla asiat tulevat paremmin ymmärretyiksi sekä mahdollisuus kysyä opettajiltamme itsellemme vaikeista asioista takaavat hyvän pohjan päästä opiskelemaan.”


Ida-Sofia Lahtela

”Artiklan kurssi oli ainoa varteenotettava vaihtoehto, sillä en missään nimessä halua syytää vähiä rahojani kaupallisen toimijan taskuihin, vaan näin oman tulevan ainejärjestön tukemisen sijoituksena itseeni.”


Janne Hälinen

”Itseopiskelukurssi oli mielestäni todella toimiva paketti ja tehtävien tekeminen ja videoiden katseleminen oli kivaa vaihtelua lukemiselle. Etenkin videot selkeyttivät monia vaikeasti ymmärrettäviä asioita ja toi myös uusia asioita esiin, mihin ei olisi välttämättä tajunnut kiinnittää huomiota lukiessa!”

Kurssilainen 2020

”Tykkäsin kurssista sillä sieltä sai hyvää vertaistukea jaksamiseen ja laadukasta opetusta. Opettajat jaksoivat takoa samoja asioita jos itselle ei jokin asia auennut.”

Kurssilainen 2023

”Ei mitään huonoa, laadukas kurssi ja hinta erinomainen”

Kurssilainen 2023

Kurssilaisten kokemuksia vuoden 2023 Intensiivikursseista:

”Tehtävät oli tosi kivoja! Varsinkin, kun vastaukset käytiin yhdessä läpi ja opiskelijat sai myös vastata. Opiskelijoiden aktivointi oli muutenkin onnistunutta.”

”Kurssi oli kaikin puolin todella hyvä.”

”Mahtavaa opetusta, mukavan rauhallinen meno tunneilla, jossa on helppo pysyä mukana. Oppilaille annettiin myös tilaisuus keskustella, josta erityisesti pidin!”

”Erittäin asialliset ja kattavat luennot. Artikkeleiden aiheet olivat osittain todella haastavia mutta luennoitsija osasi hienosti tehdä niistä ymmärrettäviä meille maallikoille. Erityiskiitos myös hyvistä tiivistelmistä, joihin oli saatu koottua oleelliset asiat.”

”Tunneilla käytiin kattavasti kaikki olennaisimmat asiat läpi. Luentodiojen käyttäminen kertaamisessa oli erinomaisen hyvä apu.”

”Hyvä luennoitsija joka osasi kertoa jäsennellysti aiheesta ja selventää myös kirjan vaikeita kohtia. Omakohtaiset esimerkit myös hyvä lisä.”

”Luennoilla oli hyvä rakenne ja materiaalit.”

”Vaikka käsiteltävät asiat olivat haastavia ja koko pääsykoekevät hyvin stressaavaa aikaa, luennoille oli silti aina mukava tulla. Luennoilla palautettiin hyvällä tavalla takaisin maan pinnalle ja tällöin oppi ymmärtämään, kuinka paljon töitä on vielä edessä.”