Artiklan toiminta

Tule mukaan!

Artikla pyrkii huolehtimaan jäsentensä eduista kokonaisvaltaisesti. Opiskelun edistämisen ja edunvalvonnan ohella pyrimme myös huolehtimaan, ettei viihdetarjonta ole yhtä synkkä kuin auringoton loka-joulukuu. Artiklalle on kunnia-asia, että ihmiset viihtyvät tapahtumissamme, ja niitähän riittää. Trust me, I’m a lawyer!

Tapahtumia

Bileet: näitä on joka lähtöön. Ja koska sanat eivät tietenkään riitä näitä humppia kuvailemaan, niin suosittelemme jokaiselle osallistumista rohkeasti ja avoimin mielin! Artiklan tarjontaan kuuluvat niin toogabileet, vaahtobileet, varaslähtöbileet, mökkikeikka, baarikierros, pallomeribileet, haalaribileet kuin monet monet muutkin. Vain mielikuvitus on rajana!

Sitsit: akateemiset pöytäjuhlat, joissa juodaan, lauletaan akateemisia lauluja ja syödään – jos ehditään. Sitsit ovat ainutlaatuinen ja varsin mielenkiintoinen tapahtuma. Vaikka sitsit ovatkin tärkeä osa opiskelijakulttuuria, on niillä myös varjopuolensa, sillä sitsit saattavat aiheuttaa vakavaa riippuvuutta. Joka vuosi järjestetään ainakin Pohjolan pidot, kv-viikolla kahdet sitsit ja keväällä fuksisitsit.

Kv-viikot: tapahtumantäyteisiä viikkoja, joilla tapaat muita pohjoismaisia oikkareita ja pääset pitämään hauskaa.

Vuosijuhlat: tästä ei enää tilaisuus hienommaksi mene. Frakki/pitkä iltapuku päälle ja ryhti suoraksi!

Poronkusema: Parhautta. Pohjois-Suomen suurin opiskelijatapahtuma. Artikla (erityisesti fuksit) järjestää. Lue lisää Poronkusemasta.