Liity Artiklan sähköpostilistalle

Artiklalista on Artiklan sähköinen tiedotuskanava, jonka kautta jäsenten sähköpostiin tiedotetaan opintoasioista, tapahtumista, seminaareista ja avoimista työpaikoista. Liittyminen artiklalistalle olisi hyvä tehdä jo ensimmäisinä opiskelupäivinä, jotta ajantasainen tiedotus luennoista ja tapahtumista on heti saatavillasi.

Ohjeet listalle liittymiseksi:

1. Saatuasi oman sähköpostiosoitteen, kirjoita omasta sähköpostistasi viesti osoitteeseen listaposti(at)ulapland.fi

2. Älä kirjoita otsikkokenttään (subject) mitään!

3. Tarkista sähköpostisi viestiasetuksista, että viestin muoto on ”Vain teksti”. Se ei saa olla ”HTML”.

4. Kirjoita ensimmäiselle riville vasemmalta alkaen seuraavasti: ”SUB Artiklalista Etunimi Sukunimi” (esim. SUB Artiklalista Matti Meikalainen)

5. Lähetä viesti ja jää odottelemaan vastausviestiä. Mikäli vastausviestissä tullut linkki ei toimi, onnistuu sähköpostilistalle liittymisen vahvistaminen myös vastaamalla em. viestiin ”OK” ilman lainausmerkkejä.

6. Mikäli jostain syystä haluat pois listalta, lähetä viesti samaan osoitteeseen ja kirjoita viestiosaan: ”SIGNOFF artiklalista”

Jos liittyminen ei onnistu edellä mainituilla ohjeilla, kokeile tätä:

Tarkista, ettei käytössä ole mitään automaattista allekirjoitusta. Esimerkiksi kaupallisten palveluntarjoajien sähköpostit saattavat lisätä viestikenttään mainoksen, etkä pysty sitä mitenkään estämään. Ainakin ulapland-osoitteissa ja gmailissa voi itse säätää, tuleeko viestiin automaattista allekirjoitusta.

Huomioi myös, että sanojen välissä on vain yksi välilyönti ja että isot ja pienet kirjaimet ovat esimerkin mukaisesti.

Jos ongelma ei tästä huolimatta ratkea, ota yhteyttä Artiklan tiedotusvastaavaan (tiedotus@artikla.fi).