Koronarajoitukset muuttuvat Lapin alueella – Artiklan lähitoiminta avautuu jälleen!

Lapin sairaanhoitopiiri palasi epidemian perustasolle tiistaina. Lapin aluehallintovirasto on asettanut uudeksi sisätilojen ja rajattujen ulkotilojen henkilörajoitukseksi ensi maanantaista 12.4. alkaen 20 henkilöä. Rovaniemen kaupunki sallii rajoitusten puitteissa myös yli 16-vuotiaiden ja aikuisten sisätiloissa tapahtuvan ryhmäharrastustoiminnan avaamisen.

Pääsemme siis Artiklassakin takaisin lähemmäs normaalia ja avaamme yhdistyksen lähitoiminnan ensi maanantaista 12.4. alkaen. Näin ollen kerhotoiminta, urheiluryhmät ja toimisto avautuvat Artisteille! 🤩 Muistetaan kuitenkin edelleen vuoden aikana tutuksi tulleet turvavälit, hygieniaohjeistus ja maskien käyttö sisätiloissa.

Toimistolla on kahvipannu kuumana tuttuun tapaan maanantaista torstaihin klo 12-14. Tuotevalikoimaan on myös saatu kevään haalarimerkkikilpailun voittajamerkki ja jääkaapista löytyy energian kaipuuseen Mäkitalon energiajuomaa. Lisäksi fukseille on jaossa Lakimiesliiton legendaarisia sillislaseinakin tuttuja aurinkolaseja!

Tervetuloa jälleen Artistien olohuoneelle ja lähitoimintaan mukaan! 💕

Iloisin kevätterveisin koko Artikla ry:n hallituksen puolesta,

Anniina Simonen
hallituksen puheenjohtaja
puheenjohtaja@artikla.fi
040 865 2217