Kesä on kääntymässä syksyksi, joten on siis aika kohdata Suomen nykyiset realiteetit myös rakkaan yhdistyksemme päivittäisessä toiminnassa. Hallitus onkin työstänyt sektorikohtaisen infopaketin teille luettavaksi. Toivottavasti siitä on apua ja se tuo selkeyttä tulevaan.

Sektorikohtainen tarkastelu Artiklan toiminnasta ja erityisjärjestelyistä.pdf

Haluan korostaa, että hallitus, fuksikapteenit ja kaikki muut Artiklan toimijat valiokunnista toimikuntiin tekee joka päivä töitä mahdollisimman turvallisen ja normaalin Artikla-vuoden järjestämiseksi. Ymmärrän myös, että kaikilla on paljon kysyttävää, koska epävarmuutta on sietämättömyyteenkin asti ilmassa. Olemme kaikki samassa veneessä ja välillä tämä tarkoittaa sitä, että toimijoillamme ei ole selkeitä vastauksia. Pyydänkin siis ymmärrystä Artiklan toimijoita kohtaan, teemme parhaamme. Pyydän myös teiltä kaikilta tapahtumiin ja muuhun toimintaan osallistuvilta Artisteilta vastuullisuutta: Käsidesiä käytetään, hihaan yskitään ja aivastetaan, sairaana jäädään kotiin, käsiä pestään aktiivisesti ja huolellisesti, sekä muut vuoden aikana tutuiksi tulleet mantrat, jotka ovat osa meidän kaikkien elämää pidetään mielessä. Nyt on syytä toimia yhdessä ratkaisukeskeisesti, eikä yksin itsekeskeisesti.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että pystymme järjestämään lähestulkoon normaalin alkusyksyn erinäisillä muutoksilla, joista lisää tapahtuma- ja tilaisuuskohtaisesti. Noudatamme kuitenkin aina meitä koskettavia voimassaolevia viranomaisohjeistuksia. Koska tilanne on mitä on, saattaa muutoksia tulla äärimmäisen nopeallakin aikataululla ja siihen onkin hyvä varautua etukäteen.

Pysytään positiivisina kaikesta huolimatta ja nautitaan kauniista Rovaniemen syksystä 🙂

Vastuullisin terveisin
Sohrab Känkänen
Hallituksen puheenjohtaja
050-4321796 tai puheenjohtaja@artikla.fi
sekä Artikla ry:n toimijat