Yleinen info / General info

Sää

Rovaniemellä on kylmä vielä helmikuussa, seuraathan säätiedotusta ja pukeudu sen mukaisesti. Osa ohjelmasta on ulkona.

Pukeutuminen

Lauantain rastikilpaiilussa kannattaa pistää parastaan pukeutumisen suhteen! Tämän vuoden teema on champions and childhood favourites.

Häirintä

Kaikille sinistä STAFF-paitaa käyttäville henkilöille voi ilmoittaa häirintätapauksista. He auttavat ja ohjaavat asian eteenpäin tapahtuman järjestäjälle

Tavarat

Ylimääräiset tavarat kannattaa kierrosten ajaksi jättää majoitukseen. Varaslähtörastin ja lauantain rastikierroksen jälkeen on hyvin aikaa käydä majoituksessa.

Jatkot

Half Moon Night Clubiin pääsee Poronkusema -viikonloppuna ainoastaan rannekkeella. Esiintyjinä ovat upeat Faija (pe) ja Ege Zulu (la)! Molempiin lippuihin kuuluvat jatkolippu ja narikka.

Sillis

Sillis, toisin sanoen pääpäivä 2.0, järjestetään Lyseonpuiston lukiolla sunnuntaina klo 10-16! Se kuuluu vain täyskaatolippuun, rannekkeet tarkistetaan sisäänkäynnillä

Poronkusema app

Poronkusema Appin kautta näät ruuhkatilanteen rasteilla ja rastien lokaatiot. Siellä on myös ohjelma sekä tietöa PoroExpressistä!

app.poronkusema.fi

Poroexpress

Varaslähtörastin aikana pääsee myös PoroExpressin kyytiin! Se kyyditsee bilekansaa halki Rovaniemen perjantaina klo 17:30-22:00.
Bussit lähtevät Kansan Pubin edustalta 15 min välein ja pysähtyvät Viirinkankaalla Pub Punapippurilla. Säännöt ja lisätiedot voi lukea osoitteesta app.poronkusema.fi

Merch

Meillä on myynnissä shottikuksa, johon on poltettu PK logo. Kuksa maksaa 8,5 euroa ja sen voi ostaa rannekkeenvaihdosta tai Poronkusema-INFOsta! Sitä näyttämällä saat Kansan Pubista -50 snt valituista shoteista viikonloppuna ! Myymme myös haalarimerkkejä samoissa paikoissa!