Kurssilaisten kokemuksia

”Suosittelen valmennuskurssia ihan jokaiselle. Kurssi auttaa löytämään lukurytmin, harjoitustehtävien avulla asiat tulevat paremmin ymmärretyiksi sekä mahdollisuus kysyä opettajiltamme itsellemme vaikeista asioista takaavat hyvän pohjan päästä opiskelemaan.”
– Ida-Sofia Lahtela

”Artiklan kurssi oli ainoa varteenotettava vaihtoehto, sillä en missään nimessä halua syytää vähiä rahojani kaupallisen toimijan taskuihin, vaan näin oman tulevan ainejärjestön tukemisen sijoituksena itseeni.”
– Janne Hälinen

”Valmennuskurssista oli myös suuri apu, sillä se toi toivottua vaihtelua lukupäiviin. Myös riittävät tauot ja vapaa-aika auttoivat mielenkiinnon ylläpitämisessä, kun aivot saivat välillä levähtää.”
– Joanna (lue koko teksti täältä)

”Valmennuskurssilta sain mielettömästi henkistä tukea. Se oli päivieni kohokohta, kun pääsin ihmisten ilmoille. Lisäksi tieto siitä, että aina oli joku, jolta kysyä oli minulle tärkeää. Kurssilla olin myös etuoikeutettu tutustumaan hienoihin uusiin ihmisiin, jotka toivottavasti pysyvät elinikäisinä ystävinä”
– Sointu (lue koko teksti täältä)

”Koin valmennuskurssin todella hyödylliseksi, sillä valmennuskurssi loi pääsykoekeväälle sopivan viikkorytmin ja toi vaihtelua pelkkään lukemiseen. Unohtamatta tietenkään mahtavia opettajia.”
– Ville (lue koko teksti täältä)

”Pitkä työ palkittiin heinäkuussa, kun löysin nimeni hyväksyttyjen listalta. Saavutin sen, mitä olin jo pitkään halunnut. Rovaniemellä minulla on paljon kavereita, joista osan sain valmennuskurssilta”
– Riina (lue koko teksti täältä)

”Kurssilla ette ole toistenne kilpailijoita. Tukekaa toinen toisianne, tehkää tehtäviä ja kerratkaa yhdessä, niin saatatte oivaltaa joitakin asioita aivan uudella tavalla. Kun olet lukemassa samaa tekstiä viidettä kertaa, tulet sokeaksi joillekin kohdille.”
– Deniz (lue koko teksti täältä)

”En pystynyt lähtemään millekään valmennuskurssille, joka sisältäisi lähiopetusta, koska työaikani oli niin pitkä eikä kaupungissani järjestetty kurssia. Päätin tilata etäopiskelupaketin ja taustoja selviteltyäni ja hintalaatusuhteita mietittyäni päädyin tilaamaan Artiklan etäopiskelupaketin. Tämä ei ole maksettu mainos, mutta ilman sitä en olisi päässyt sisään.”
– Maria-Pia (lue koko teksti täältä)

”Pääsykokeisiin lukemisen ja työssä käymisen yhteensovittaminen osoittautui haastavaksi. Artiklan valmennuskurssista oli ehdottomasti hyötyä. Se auttoi rytmittämään luku-urakkaa erityisesti silloin, kun kävin samaan aikaan töissä.”
– Jussi (lue koko teksti täältä)

”Olin Artiklan etäkurssilla, jossa minusta parasta olivat välikokeet. Niitä tehdessä huomasi, ettei ehkä osannutkaan niin hyvin kuin ajatteli. Pärjäsin kuitenkin molemmissa välikokeissa aika hyvin ja se antoi uskoa siihen, että ehkä ihan oikeasti voin onnistua tässä.”
– Outi (lue koko teksti täältä)