Miksi kurssillemme?

1. Artikla ry

Artikla ry on Lapin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden yhdistys. Me olemme itse käyneet läpi hakuprosessin vain muutama vuosi sitten, joten meillä on vielä tuoreessa muistissa mitä kaikkea opiskelupaikan saavuttaminen vaatii hakijoilta.  

2. Vuosien kokemus

Artikla ry on järjestänyt valmennuskursseja jo vuodesta 1980-alkaen. Kursseillamme on siis pitkät perinteet ja olemme kokeneita valmennuskurssien järjestäjiä.

3. Laadukkaat opettajat

Ammattitaitoiset ja työhönsä motivoituneet opettajamme ovat joko valmistuneita juristeja tai opintojensa loppuvaiheessa olevia oikeustieteen opiskelijoita.

4. Erinomainen hinta

Valmennuskurssimme hinta-laatu suhde on vertaansa vailla. Kurssimme ovat kohtuuhintaisia ja pyrimme aina tarjoamaan parhaan mahdollisen opetuksen. Kurssimme opetustuntimäärät on mitoitettu optimaalisesti, jotta sinulle jää myös tarpeeksi omaa lukuaikaa. Lisäksi valmennuskurssien tuotot menevät myös suoraan yhdistyksen eli opiskelijoiden käyttöön. Pääset osallistumaan kaikkiin Artikla ry:n tapahtumiin päästyäsi sisään Lapin yliopiston oikeustieteelliseen tiedekuntaan.

5. Asiakastyytyväisyys

Meille on ollut kunnia, että jo useamman vuoden ajan kurssimme ovat saaneet erinomaista palautetta. Vuonna 2023 kursseilta saatu palaute oli erinomaista ja lähes jokainen suosittelisi kurssia kaverilleen.

6. Luku- ja vastaustekniikka

Oikeustieteellinen teksti on haastavaa luettavaa, mikäli oikeudellisen tekstin rakenteet eivät ole tuttuja. Valintakokeessa menestyminen myös vaatii vastaustekniikan hallitsemisen, tämän vuoksi kursseillamme on painostettu laadukkaanseen luku- ja vastaustekniikka opetukseen. Kursseillamme kurssilaiset saavat henkilökohtaista palautetta kurssihenkilökunnalta kurssikokesta sekä intensiivikursseilla opettajat antavat palautetta oppitunneilla tehdyistä tehtävistä.

7. Monipuolinen kurssitarjonta

Olemme laajentaneet kurssivalikoimaamme, joten kurssivalikoimasta varmasti löytyy jokaiselle sopiva kurssi. Kurssimme myös valmentavat kaikkiin suomenkielisiin oikeustieteellisiin.

8. Motivoiva ja kannustava ilmapiiri

Kursseillamme on motivoituneet opettajat ja kurssihenkilökunta ja lisäksi muut kurssilaiset auttavat ylläpitämään lukumotivaatiota. Lisäksi kursseihimme sisältyy kurssilaisten henkilökohtainen tuutorointi. Tuutorit ovat oikeustieteen opiskelijoita, joilta saa tukea ja neuvoja pääsykokeeseen valmistautumiseen. He ovat itse käyneet valintaprosessin läpi vastikään, joten heillä on se vielä tuoreessa muistissa.

Valmennuskurssitiimimme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin koskien valmennennuskursseja. Jos siis epäröit ovatko Artikla ry:n kurssit sinua varten tai sinulla on herännyt kysymyksiä kursseistamme, ole meihin yhteydessä!

TERVETULOA ARTIKLAN VALMENNUSKURSSEILLE!