Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.
Ikimuistoinen fuksivuosi alkaa vetelemään viimeisiään, ja onkin tullut aika kruunata lukuvuosi legendaarisiin FUKSISITSEIHIN!!
Kuka onkaan vuoden fuksi 2021? Ketkä ovat heittäytymiskyvyllään ja artistimaisella käytöksellään ansainneet kulmakunnan himoituimman Artisti-merkin? Ketkä ovat ansainneet kunniamaininnat mitä mielikuvituksellimista asioista? Ja lopulta – ketkä ovatkaan hienoimman, parhaimman ja halutuimman pestin manttelinperijät, fuksikapteenit vuosimallia 2022?
Tämä kaikki selviää 14.4. Toipparilla (Aittatie 3) klo 16.00 alkaen järjestettävillä Fuksisitseillä. Tänä vuonna sitsien teema on ARTISTIT KAUTTA AIKOJEN. Pukeudu siis suosikkilaulajaksesi, -bändiksesi, -taiteilijaksesi, -näyttelijäksesi tai ihan miksi tahansa, sillä vain mielikuvitus on rajana! Pukeutuminen on suositeltavaa, sillä parhain asu palkitaan.
Näiden sitsien toastmastereina toimivat vuoden 2021 fuksikapteenit Viivi ja Eerik, ja viimeisinä urotyönään he johdattavat juuri sinut – rakkaan fuksin – läpi fuksivuoden tärkeimpien sitsien. Tähän tunteikkaaseen iltaan kulminoituu kaikki fuksivuoden parhaat hetket ja muistot, kun me kaikki vielä kerran yhdessä kokoonnumme muistelemaan tätä elämämme vuotta.
Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jonka aikana lauletaan, juodaan ja syödään – kunhan ruoka ei vain ole liian kuumaa. Sitseillä tulee noudattaa asiaankuuluvia sääntöjä, joiden rikkomisesta seuraa rangaistus. Mikäli sinulta vielä puuttuu Artiklan laulukirja, voit sen hankkia Artiklan toimistolta toimiston aukioloaikojen puitteissa.
Tapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina 4.4. kello 12.
Linkki kide.app ilmoittaumiseen:
Alkoholillisen lipun hinta on 18e ja alkoholittoman lipun hinta on 18e.
HUOM: Huomioimme osallistujien ilmoittamat erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat, mutta pyydämme huomioimaan, että ruuat säilytetään ja käsitellään samoissa tiloissa, joten ruoka-aineiden ristikontaminaatiota ei voida kokonaisuudessaan poissulkea.
MITÄ: Fuksisitsit 2022
MISSÄ: Toipparilla (Aittatie 3)
MILLOIN: 14.4. Klo 16.00
MIKSI: Tähän huipentuu juuri sinun fuksivuotesi!!!!!!!
LIPUT: Ilmoittautuminen 4.4. klo 12.00
MITÄ MAKSAA: Holillinen 18 € / holiton 18 €
TEEMA: Artistit kautta aikojen
MUUTA: OPM!
JATKOT: Half Moon Night Club
HUOM: Tapahtuma vain 2021 fukseille!
Go to Top