Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.
Maailman rakkaimmat fuksit;
Nyt on tosi kyseessä, sillä Fuksihärdelli etenee kovaa vauhtia kohti loppusuoraa! On siis iskettävä vielä suurempi vaihde silmään! Kyseessä on nimittäin päivä, jota monet pitävät fuksisyksyn ainoana oikeana pääpäivänä – nimittäin Fuksiaiset vuosimallia 2023!! 🎉
Tämä seikkailu on taatusti koko vuoden kohokohtia! Pelissä on erittäin himoittu haalarimerkki sekä valtava määrä mainetta ja kunniaa!
Fuksiaisissa teistä jokaisesta tehdään todellisia oikkareita ja oikeita Artisteja, kun pääsette kiertämään tutorryhmissä vanhempien tieteenharjoittajien sekä muiden ainejärjestöjen teille rakkaudella suunnittelemilla rasteilla. Ryhmät saavat vastaansa kaikenlaisia haasteita ja mitä erilaisempia tehtäviä, joissa vaaditaan taitoa, tarkkuutta ja tiimityötä.
Rastinpitäjät arvioivat suorituksianne tarkasti ja pisteyttävät ne parhaan arviointikykynsä mukaan usealla eri asteikolla. Laittakaahan siis itsenne täysillä likoon kiertäessänne rasteilla ympäri Rantavitikan ja Viirinkankaan lähiseutuja.
Fuksiaisissa ryhmät taistelevat erittäin arvostetusta ja yliopiston käytävillä kohinaa aiheuttavasta Fuksiaisten kovin -tittelistä. Nyt on siis aika hioa ryhmähenkenne, strategianne, tiimiasunne ja erityisesti lahjontataitonne huippuunsa ennen perjantaina 8.9. järjestettäviä Fuksiaisia, sillä sinä päivänä käydään syksyn taisteluista SUURIN!
Go to Top