Ladataan Tapahtumat
Tervetuloa Oikeustieteen ylioppilaiden yhdistys Artikla ry:n 43. vuosijuhlaan lumoavaan SantaParkiin lauantaina 29.10.2022.
Ilta alkaa vapaamuotoisella cocktailtilaisuudella klo 16:30. Paikalla on myös valokuvauspiste, jossa voit cocktailtilaisuuden aikana sekä iltajuhlan ensimmäisellä tauolla ikuistaa itsesi ja ystäväsi. Cocktailtilaisuuden ohella on kutsuvieraille erillinen tilaisuus, jossa on mahdollisuus esittää lyhyt, ennaltailmoitettu tervehdys Artiklalle.
————————————————–
Virallinen illallisjuhla alkaa klo 18:00. Suositeltavaa olisi kuitenkin saapua paikalle cocktailtilaisuuteen viimeistään klo 17:30. Ilta koostuu kolmen ruokalajin illallisesta, juhlapuheista sekä vuosijuhliin kuuluvasta ohjelmasta, juomalauluja ja akateemisia perinteitä unohtamatta. Ilta ei suinkaan lopu illallisjuhlan päätyttyä, vaan ilonpito jatkuu illan pikkutunneille asti Rovaniemen keskustassa virallisten jatkojen merkeissä.
————————————————–
Sunnuntaina virkeimmille juhlijoille on tarjolla perinteinen silliaamiainen salaisessa paikassa X. Tarjolla on toki silliä, mutta kenties jotain muutakin. Sillisliput myydään vuosijuhlan lipunmyynnin yhteydessä 14 euron hintaan, ja vain vuosijuhlavieraat voivat ostaa lipun sillikselle.
Illalliskortin hinta on Artikla ry:n jäsenille 96 euroa ja muille vieraille 116 euroa. Akateemisen silliaamiaisen lipun hinta on 14 euroa. Lisäksi sähköisessä lipunmyynnissä illalliskortin hintaan lisätään palveluntarjoajan 0,50 euron maksutapahtumakohtainen palvelumaksu. Iltajuhlan lisäksi illalliskortin hintaan sisältyvät kuljetukset yliopistolta ja keskustasta juhlapaikalle ja takaisin keskustaan sekä sisäänpääsy jatkoille.
————————————————–
Vuosijuhlaan tulee pukeutua etiketin mukaisesti joko frakkiin tai tummaan pukuun tai täyspitkään iltapukuun akateemisine ansiomerkkeineen. Artikla Ry:n vuosijuhlaetikettiin kannattaa tutustua etukäteen täällä: https://artikla.fi/yhdistys/vuosijuhlaetiketti/
————————————————–
LIPUNMYYNTI
Lippuja vuosijuhlille myydään sekä sähköisessä että fyysisessä lipunmyynnissä. Molemmat lipunmyynnit on tarkoitettu ainoastaan Artiklan jäsenille ja jäsenyys voidaan tarvittaessa tarkistaa.
Sähköinen lipunmyynti järjestetään kide.app-palvelun kautta tiistaina 20.9.2022 klo 17:00. Sähköisessä lipunmyynnissä lippuja vuosijuhlille voivat ostaa 2. vuosikurssin ja sitä vanhemmat opiskelijat. Sähköisessä lipunmyynnissä yksi henkilö voi ostaa lipun ainoastaan itselleen sekä mahdolliselle avecilleen. Avecin ei tarvitse olla Artiklan jäsen. Plaseeraustoive on mahdollista esittää ilmoittautumisen yhteydessä.
————————————————–
Sähköistä ilmoittautumista on mahdollista harjoitella etukäteen sitä varten tehdyllä harjoituslomakkeella, joka julkaistaan myöhemmin vuosijuhlien Facebook-tapahtumassa.
Fyysinen lipunmyynti järjestetään yliopiston pääaulassa torstaina 22.9.2022 klo 8:00. Fyysisessä lipunmyynnissä lippuja vuosijuhlille voivat ostaa myös ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat. Fyysisestä lipunmyynnistä ostettu lippu on henkilökohtainen ja myös mahdollisen avecin tulee jonottaa lippu henkilökohtaisesti. Avecin ei tarvitse olla Artiklan jäsen. Fyysisen lipunmyynnin yhteydessä voi myös ilmoittautua varasijalistalle mahdollisten vapautuvien illalliskorttien varalta.
Tarkemmat ohjeet niin sähköiseen kuin fyysiseen lipunmyyntiin julkaistaan erikseen. Huomioittehan, että vuosijuhlaliput ovat henkilökohtaisia ja lippujen jälleenmyynti on ehdottoman kiellettyä.
Lipun osto on lähtökohtaisesti sitova. Mikäli kuitenkin olet estynyt ja haluat perua osallistumisesi, ilmoitathan asiasta sähköpostitse osoitteeseen vuosijuhlat@artikla.fi. Palautamme lipun hinnan, mikäli varasijalta saadaan joku tilallesi.
————————————————–
Pidätämme oikeudet muutoksiin. Artikla ry ei vastaa juhlavieraiden aiheuttamista vahingoista.
Vuosijuhlaan liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen vuosijuhlat@artikla.fi.
Vuosijuhlaterveisin,
————————————————–
Emilia Haapalainen ja Eemil Nuuttila
Vuosijuhlamarsalkat
————————————————–
Sara Mekhane
Vuosijuhlavastaava
————————————————–
Cevor Tikerpuu
Hallituksen puheenjohtaja
Go to Top