VUODEN HAUSKIN VIIKONLOPPU ON JO ENSI VIIKOLLA!

Pääporolla olisikin teille muutama vinkki onnistuneeseen viikonloppuun:

Kylmästä lämpimään

  • Sen lisäksi, että kilpailussa menestymisen lisäksi teeman Polar Opposites on syytä näkyä asussasi, ota huomioon myös helmikuisen Rovaniemen vaihtelevat sääolosuhteet. Osa rasteista ja tapahtumasta toteutetaan ulkotiloissa, joten varaudu sään edellyttämällä tavalla. Vaikka ulkona saattaakin olla kevättalven kirpeyttä ilmassa, öisin virallisilta jatkoilta ei kuitenkaan lämpöä puutu!

Opiskelija on opiskelijan kaveri

  • Pääporo toivottaa kaikenkarvaiset porot ja opiskelijat tervetulleeksi tapahtumaan omina itsenään! Samalla kun annat tapahtuman viedä mennessään, kunnioitathan myös toisten juhlintaa ja varmistat omalla toiminnallasi, että kenenkään ei tarvitse kokea syrjintää tai häirintää tapahtuman aikana.
  • Mikäli tarvitset apua tai huomaat jonkun toisen avun tarpeessa, otathan yhteyttä Poronkuseman järjestävään tahoon tai tapahtuman yhteydessä tai yhteistyöyrityksissä toimiviin järjestyksenvalvojiin. Välittömässä vaarassa soita yleiseen hätänumeroon 112.
  • Poronkuseman järjestävän tahon tunnistat tapahtuma-aikana kaulassa roikkuvista STAFF-passeista. Otathan heihin yhteyttä ongelmatilanteissa matalalla kynnyksellä. Kansan Pubissa sijaitseva INFO-piste auttaa myös tapahtuman aikana aukioloaikojensa puitteissa.

Varmistetaan talviset Poronkusemat jatkossakin 

  • Huolehdithan omien juomatölkkien kierrätyksestä sekä roskien päätymisestä roskiin. Kuuntele tapahtumahuumassasi rastinpitäjien ja järjestäjien ohjeet. Pidä omat juhlajuomasi visusti tallessa asioidessasi yhteistyöravintoloissamme ja jätäthän myös tapahtuma-alueen infrastruktuurin paikalleen.