Usein kysytyt kysymykset

1.     Milloin kurssistani tulee lasku?

Kurssi laskutetaan myöhemmin keväällä toimitettavalla laskulla.

2.     Pitääkö kurssi maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä?

Kurssia ei tarvitse maksaa ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssi maksetaan erikseen toimitettavalla laskulla lähempänä kurssin alkua.

3.     Milloin ilmoittautuminen kursseille alkaa?

Ilmoittautuminen kevään 2018 kursseille on nyt käynnissä.

4.     Voinko tilata pääsykoekirjat kauttanne?

Artikla ei tarjoa välityspalvelua. Valintakokeeseen liittyvä kirjallisuus julkaistaan keskiviikkona 11.4.2018. Sitä on mahdollista ennakkotilata verkosta ja tilausohjeet julkaistaan maaliskuun aikana osoitteessa www.oikeustieteet.fi/valintakoe/.

5.     Millä paikkakunnilla kurssinne järjestetään?

Kevään 2018 intensiivikurssit järjestetään kaikilla neljällä kurssipaikkakunnalla (Rovaniemi, Helsinki, Tampere ja Oulu).

6.     Missä kurssinne pidetään?

Kurssipaikkamme löydät täältä heti, kun ne julkaistaan.

7.     Olen tulossa Rovaniemelle kurssin ajaksi. Mistä kannattaisi etsiä asuntoa kurssin ajaksi?

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan (LYY) sivuilta vapaita asuntoja voit tarkastella osoitteesta lyy.fi/opiskelijalle/vapaat-asunnot/. Domus Arctica –säätiön opiskelijakoteja voit tiedustella sivujen das.fi kautta.

8.     Haluaisin kysyä kursseista vielä tarkemmin. Keneen voin ottaa yhteyttä?

Voit ottaa järjestäjiin yhteyttä soittamalla tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen valmennus(at)artikla.fi. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

9.     Mitä intensiivikurssiin sisältyy?

Intensiivikurssi sisältää kokonaisuudessaan 50 oppituntia, joka koostuu 20 oppitunnin laajuisesta luku- ja vastaustekniikkaosiosta sekä 30 oppitunnin laajuisesta kurssikirjallisuuteen keskittyvästä opetuksesta. Kurssiin sisältyy lisäksi viiden tunnin mittainen loppukoe pääsykokeenomaisena tilaisuutena. Intensiivikurssille osallistumalla saat käyttöoikeudet verkkoympäristöön, jossa on kattava ja monipuolinen tehtäväpaketti mallivastauksineen sekä tiivistelmät pääsykoeartikkeleista. Kurssi sisältää myös etäkurssiin kuuluvan materiaalin.

10.     Olen ulkopaikkakuntalainen. Tarjoaako Artikla majoitusta valmennuskurssin ajaksi?

Artikla ei valitettavasti tarjoa majoitusta, mutta kurssilaiset voivat kysyä majoitusta kurssipaikkakuntien opiskelija-asuntolasäätiöiltä. Rovaniemellä DAS, Helsingissä HOAS, Tampereella TOAS ja Oulussa PSOAS.

11.     Voinko käydä Artiklan valmennuskurssin vaikka hakisin Turkuun, Helsinkiin tai Itä-Suomeen?

Kyllä. Artiklan kurssit valmentavat hakijoita nyt Lappiin, Turkuun, Helsinkiin tai Itä-Suomeen hakiessa.