Fuksihärdelli 2019

Nykyiset, entiset sekä etenkin tulevat Artiklalaiset. Tätä olette innosta täristen odottaneet ja vihdoinkin se on täällä:

FUKSIHÄRDELLI 2019 !

Ladies & Gentlemen,

saanemme esitellä hurjempaakin hurjemman tapahtumaketjun, jota olette odottaneet kuin kuuta nousevaa:

ITE FUKSIHÄRDELLI VUOSIMALLIA 2019!

Jiihaa, tästä se toden teolla lähtee käyntiin, nimittäin teidän fuksisyksy! Fuksisyksyä on usein kuvailtu opiskeluajan parhaaksi syksyksi, ellei jopa koko elämän! Jotta laskeutuminen opiskeluelämään olisi mahdollisimman lempeä, olemme järjestäneet teidän päänne menoksi jos jonkinmoista tapahtumaa. Tämän kolmiviikkoisen aikana on oiva tilaisuus karistaa mielestä pois keväällä päntätyt pykälät ja nauttia täysin rinnoin ensimmäisistä siemauksista opiskelijaelämää!

Tiedossa on niin urheilua ja kilvoittelua kuin myös illanistujaisia ja pippaloita. Mukana seikkailulla ovat teidän fuksikapteeninne Essi ja Roope, tutorit ja iso liuta muita Artisteja. Lähtölaukaus tapahtuu lauantaina 17.8., kun Varaslähtöbileet alkavat ja toverin jos toisenkin tanssijalkaa alkaa vipattamaan. Meiningit jatkuvat aina lauantaihin 7.9. asti, jolloin kolmiviikkoinen huipentuu Fuksiaisten finaaliin. Finaalissa palkitaan härdellin aikana eri tapahtumissa sykähdyttäneet tutorryhmät sekä sen läpi jatkuneen Fuksit vs. Vanhat -kisailun voittaja.

Oikis on aikaa jota tulet vanhana juristina kaiholla muistamaan. Fuksivuonna saat tälle tärkeälle ajalle parhaista parhaimman alun, kun uskallat heittäytyä mukaan ensimmäisen vuoden tapahtumiin ja luoda rohkeasti ystävyyssuhteita heti Varaslähtöbileistä asti. Nämä ystävyyssuhteet tulevat säilymään läpi elämäsi ja niistä tulet saamaan tärkeää tukea niin opiskeluaikana, työelämässä kuin muussakin arjessa.
Älä siis yhtään kainostele, sillä kaikki fuksit ovat samassa tilanteessa ja kaikki voivat olla reilusti juuri sellaisia kuin itse ovat. Fuksihärdelliin sisältyy monia erilaisia tapahtumia, ja vaikka kaikki tapahtumat eivät kuulostaisi tai alkuun tuntuisi omalta jutulta, kannattaa silti aina tulla katselemaan paikalla tunnelmaa ja ainakin tutustamaan muihin upeisiin Artisteihin. Nämä tapahtumat ovat ainutlaatuisen hyvä tilaisuus päästä tutustumaan fuksitovereihin ja vanhempiinkin tieteenharjoittajiin. Talvella päivien ollessa pimeitä mieltä keventävät huimasti yliopistolla vastaan tulevien opiskelijakollegoiden iloiset tervehdykset. Ota siis tukeva asento ja ole valmis hyppäämään heti Fuksihärdellin alusta mukaan elämäsi ikimuistoisimpaan syksyyn ja anna sen johdattaa sinut läpi koko upean fuksivuoden!
Kapteenit tulevat tarkkailemaan teitä koko fuksivuotenne ajan pohtien, kenestä uusista fukseista löytyy potentiaalia todellisiksi Artisteiksi. Tulette saamaan härdellin alussa käsiinne Fuksipassit, jotka pitävät sisällään erilaisia suorituksia. Passia aktiivisesti täyttäneet ja artistimaista käytöstä osoittaneet fuksit tullaan palkitsemaan keväällä järjestettävillä Fuksisitseillä legendaarisilla ARTISTI-merkeillä. Mikäli tahdot päästä kantamaan tätä arvostettua ansiomerkkiä haalareissasi vuodesta toiseen, tulee sinun osallistua mahdollisimman moneen erilaiseen toimintaan ja olla täysillä mukana fuksivuoden mahtavissa tapahtumissa ja näin osoittaa olevasi oikea Artisti!

Kaikille kalenteri käteen ja päivämäärät ylös, sillä tässä on listattuna koko härdellin tapahtumakattaus:

LA 17.8. Varaslähtöbileet
MA 19.8. Tenttikaljat
TI 20.8. Fuksicocktail by ELSA Rovaniemi
KE 21.8. Fuksit vs. Vanhat with ELSA Rovaniemi
TO 22.8. Valdemarin piknik
LA 24.8. Grillibileet
TI 27.8. Lakimiesliiton ilta
TO 29.8. Baarikierros
LA 31.8. Pohjolan pidot
TI 3.9. Fuksit vs. Vanhat
KE 4.9. Fuksiaiset
LA 7.9. Fuksiaisten finaali

Tarkemmat aikataulut ja muut lisätiedot löytyvät myöhemmin julkaistavista tapahtumien omista fb-eventeistä!

Huomioittehan, että aikatauluihin voi vielä tulla pieniä muutoksia.

Muistakaa käyttää ahkerasti virallista häshtägiä #fuksihärdelli2019 !

Facebook-tapahtumaan pääset tästä.