Fuksihärdelli 2017

Nykyiset, entiset sekä etenkin tulevat Artiklalaiset. Tätä olette intoa täristen odottaneet ja vihdoin se on täällä: FUKSIHÄRDELLI 2017!!!

Pffffthh! Kuulitte juuri lähtölaukaustuhnun elämänne parhaaseen syksyyn! Nyt on viimeistään aika tyhjentää mieli pääsykoekirjojen ja tulosten odottamisen tuomasta ahdistuksesta ja suunnata katseet kohti tulevaa! Ottakaa ilo irti edessänne siintävästä häikäisevästä opiskelijaelämästä ennen kuin aina niin ihanat insolvenssimenettelyt, verolait ja oikeusteoria puskevat niskaan.

Tulossa on jos jonkinmoista tapahtumaa, pirskettä ja illanistujaista. Syksyn tapahtumaviidakon läpi teidät luotsaavat vuoden 2017 fuksikapteenit Tuulia ja Lauri sekä muut Artiklassa vaikuttavat tahot. Härdelli laitetaan pyörimään 19.8. varaslähtöbileiden merkeissä ja meininki sen kuin yltyy, kunnes kaikki huipentuu fuksiaisten finaaliin, jossa ratkeaa läpi alkusyksyn jatkuneen kisailun timanttinen voittajajoukkue!

Fuksisyksy on oikkarin parasta aikaa ja silloin luodaan tärkeitä ystävyyssuhteita jotka säilyvät läpi elämän. Älä siis ujostele, sillä siihen ei ole mitään tarvetta. Tule rohkeasti mukaan kaikkeen mahdolliseen juuri sellaisena ihanana pakkauksena, kuin sinä olet! Vaikka jokin tapahtuma ei heti ensituntumalta sytyttäisi, kannattaa silti tulla ainakin katsomaan meininkiä ja jos ei muuta, niin tutustumaan muihin Artisteihin! Artiklan tilaisuudet ovat oiva tilaisuus tutustua yliopistolla pyöriviin naamoihin paremmin. Hyppää siis kiitävään kelkkaan heti taipaleen alussa ja anna sen kuljettaa Sinut läpi härdellin pyörityksen, aina sateenkaaren päähän asti.

Kapteenit pitävät koko fuksivuoden ajan silmällä kenessä on ainesta Artistiksi. Ansioituneimmat fuksit palkitaan keväällä koko vuoden päättävillä fuksisitseillä, jolloin aktiivisimmat ja artistimaisen käytöksen omaavat fuksit saavat legendaariset ARTISTI-merkit, muita palkintoja unohtamatta. Näitä merkkejä ei ihan joka nassu saakaan. Saadaksesi haalareihisi tämän himoitun merkin, tulee sinun olla mahdollisimman monessa mukana, heittäytyä fuksivuoden vietäväksi ja osoittaa olevasi aito Artisti!

#fuksihärdelli2017 toimii virallisena häshtäginä syksyn tapahtumissa.

Nämä syksyn tapahtumat kannattaa merkitä isosti kalenteriin:

19.8. Varaslähtöbileet @DAS Kodan Sauna ja kokoustilat
21.8. Tenttikaljat @Uitto Pub
22.8. Tiedekunnan info @Lapin yliopisto
23.8. Valdemarin rannan piknik
26.8. Grillibileet mökillä
29.8. Lakimiesliiton ilta
31.8. Baarikierros
1.9. LYY:n varjoavajaiset
2.9. Pohjolan pidot @Toippari
4.9. ELSA welcome games
6.9. Fuksiaiset
8.9. Fuksiaisten finaali

Hox! Lisätietoa tapahtumista löytyy tapahtumien fb-eventeistä.