Fuksihärdelli 2018

Nykyiset, entiset sekä etenkin tulevat Artiklalaiset. Tätä olette innosta täristen odottaneet ja vihdoinkin se on täällä:

FUKSIHÄRDELLI 2018 !

Bhrööööööööööthh ! Kuulitte juuri lähtölaukauksen elämänne parhaaseen syksyyn! Viimeistään nyt on aika karistella mielestä pois kaikki keväällä päntätyt pykälät ja virittäytyä teitä odottavan opiskelijaelämän taajuuksille. Tätä tehtävää helpottamaan on luotu Fuksihärdelli, josta usein kuullaan myös yliopiston käytävillä puhuttavan opiskeluajan mieleenpainuvimpana ajanjaksona! Ottakaa siis ilo irti täysin rinnoin tästä kaikesta ennen kuin on aika sukeltaa aina niin ihanien verolakien, oikeusteorioiden tai hallintomenettelyiden maailmaan.

Tulossa on jos jonkinmoista tapahtumaa, illanistujaista ja pirskettä! Päätähuimaavan tiukan tapahtumaviidakon läpi teitä ovat johdattamassa vuoden 2018 fuksikapteenit Joel ja Veera sekä monet muut Artiklassa vaikuttavat tahot. Kaikki alkaa lauantaina 18.8., kun Fuksihärdelli starttaa Varaslähtöbileiden merkeissä. Kolmen viikon aikana meno ja meininki yltyy yltymistään, kunnes kaikki huipentuu lopulta Fuksiaisten finaaliin pe 7.9., jolloin palkitaan härdellin aikana eri tapahtumissa ansioituneet tutorryhmät sekä sen läpi jatkuneen Fuksit vs. Vanhat -spektaakkelin voittaja.

Fuksivuosi on tunnetusti oikkarin parasta aikaa ja silloin luodaan tärkeitä ystävyyssuhteita, jotka tulevat säilymään läpi elämän – niin opiskeluaikana, työelämässä kuin muutenkin. Älä siis ujostele, siihen ei ole mitään tarvetta. Kaikki fuksit ovat samassa tilanteessa, joten tule rohkeasti mukaan kaikkeen juuri sellaisena kuin olet! Vaikka jokin tapahtuma ei heti alkuun tuntuisikaan omalta jutulta, kannattaa paikalle silti aina tulla katsomaan meininkiä ja ainakin tutustumaan muihin Artisteihin! Nämä tapahtumat ovat ensiarvoisen hyvä tilaisuus päästä tutustumaan yliopiston käytäviltä tutuiksi tuleviin naamoihin – sekä vanhempiin tieteenharjoittajiin että fuksitovereihinkin! Kiinnitä siis turvavyösi ja hyppää tähän rekeen mukaan heti matkan alussa ja anna sen kuljettaa sinut läpi unohtumattoman Fuksihärdellin pyörityksen!

Kapteenit tulevat pitämään teitä silmällä läpi fuksivuotenne pohtien kenessä uusista fukseista on ainesta todelliseksi Artistiksi. Tulette saamaan härdellin alussa käsiinne Fuksipassit, jotka sisältävät erilaisia suorituksia. Aktiivisesti passia täyttäneet ja artistimaista käytöstä osoittaneet fuksit tullaan palkitsemaan keväällä järjestettävillä Fuksisitseillä legendaarisella ARTISTI-merkillä. Jotta pääset ompelemaan tämän ansiomerkin haalareihisi, tulee sinun olla mahdollisimman monessa mukana ja heittäytyä täysillä fuksivuoden vietäväksi ja näin osoittaa olevasi oikea Artisti!

Tässä vielä listattuna härdellin tapahtumat, jotka kannattaa merkitä kalenteriin isolla:

la 18.8. Varaslähtöbileet
ma 20.8. Tenttikaljat
ti 21.8. Fuksit vs. Vanhat Kick start with ELSA Rovaniemi
ke 22.8. Valdemarin piknik
la 25.8. Grillibileet
ma 27.8. Fuksit vs. Vanhat pesisottelu
ti 28.8. Lakimiesliiton ilta
to 30.8. Baarikierros
pe 31.8. LYY:n varjoavajaiset
la 1.9. Pohjolan pidot
ma 3.9. Fuksicocktail by ELSA Rovaniemi
ke 5.9. Fuksiaiset
pe 7.9. Fuksiaisten finaali

Tarkemmat aikataulut ja muut lisätiedot löytyvät myöhemmin julkaistavista tapahtumien omista fb-eventeistä!

Huomioittehan, että aikatauluihin voi vielä tulla pieniä muutoksia.

Muistakaa käyttää ahkerasti virallista häshtägiä #fuksihärdelli2018 !

Facebook-tapahtumaan pääset tästä.