Fuksihärdelli 2016

Nykyiset, entiset sekä etenkin tulevat artiklalaiset. Tätä olette odottaneet, vihdoin se alkaa: FUKSIHÄRDELLI 2016!!!

Pffffthh! Kuulitte juuri lähtölaukaustuhnun elämänne parhaaseen syksyyn! Nyt on viimeistään aika tyhjentää pöytä ja mieli Oikeus tänään -teoksen tuomasta ahdistuksesta. Nyt otatte ilon irti opiskelijaelämästä, ennen kuin aina niin ihanat insolvenssimenettelyt, verolait ja oikeusteoria puskevat niskaan!

Edessä on jos jonkinmoista tapahtumaa, pirskettä ja illanistujaista. Syksyn tapahtumaviidakon läpi teidät luotsaavat vuoden 2016 fuksikapteenit Sanja ja Teemu. Härdelli laitetaan pyörimään 20.8. varaslähtöbileiden merkeissä ja meininki sen kuin yltyy, kunnes kaikki huipentuu fuksiaisten finaaliin, jossa ratkeaa läpi alkusyksyn jatkuneen kisailun voittajajoukkue!

Fuksisyksy on oikkarin parasta aikaa ja silloin luodaan tärkeitä ystävyyssuhteita jotka säilyvät läpi elämän. Älä siis ujostele, sillä siihen ei ole mitään tarvetta. Tule rohkeasti mukaan kaikkeen mahdolliseen! Vaikka jokin tapahtuma ei heti sytyttäisi, kannattaa silti tulla ainakin katsomaan meininkiä ja jos ei muuta, niin tutustumaan muihin fukseihin! Kaikki siis rohkeasti mukaan heti alusta asti!

Kapteenit pitävät koko fuksivuoden silmällä kenessä on ainesta Artistiksi. Ansioituneimmat fuksit palkitaan koko vuoden päättävillä fuksisitseillä, jolloin aktiivisimmat ja artistimaisen käytöksen omaavat fuksit saavat legendaariset ARTISTI-merkit. Näitä merkkejä ei ihan joka nassu saakaan. Saadaksesi tämän himoitun merkin, tulee sinun olla mahdollisimman monessa mukana, heittäytyä fuksivuoden vietäväksi ja osoittaa olevasi Artisti!

#fuksihärdelli2016 toimii virallisena häshtäginä syksyn tapahtumissa.

Nämä syksyn tapahtumat kannattaa merkitä isosti kalenteriin:

20.8. Varaslähtöbileet @DAS Kodan Sauna ja kokoustilat
22.8. Tenttikaljat
24.8. Piknik Valdemarin rannassa
27.8. ELSA:n Sinkkubileet
31.8. Baarikierros
1.9. Lakimiesliiton päivä- ja iltatilaisuus
2.9. LYY:n varjoavajaiset
3.9. Grillibileet mökillä
7.9. Fuksiaiset
9.9 Fuksiaisten finaali

Hox! Lisätietoa tapahtumista löytyy tapahtumien fb-eventeistä.

Aikataulumuutokset ovat mahdollisia Fuksihärdellin aikana!