25.3.2020

Päivitys koronaviruksen vaikutuksesta intensiivikursseihin

Tämä tiedote koskee koronaviruksen vaikutusta kevään 2020 valmennuskursseihin. Kurssien osallistujille on tämä tiedote ja tarkempia yksityiskohtia lähetetty sähköpostilla.

Kaikki intensiivikurssimme toteutetaan edelleen poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta. Seuraamme tarkasti koronaviruksen vaikutusta kevään valintakokeisiin ja kursseihin, ja meille on ensisijaisen tärkeää edetä teidän kaikkien kurssilaisten terveys edellä hallituksen ohjeita noudattaen.

Tämän vallitsevan tilanteen vuoksi ilmoitamme, että intensiivikurssit järjestetään etäyhteyden välityksellä. Vaikuttaa todennäköiseltä, ettemme voi kokoontumisrajoitusten vuoksi järjestää huhtikuussakaan lähiopetusta, emmekä halua mahdollistaa kenenkään sairastumista myöskään kurssilla.

Intensiivikurssin osalta sisältö ei tule muuttumaan, ainoastaan opetuspaikka. Luennot lähetetään etäyhteyttä hyödyntäen reaaliaikaisena, jolloin kurssilaisilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja huomioita opettajalle normaaliin tapaan. Luennot tämän lisäksi nauhoitetaan, joka mahdollistaa niiden katselun myös jälkikäteen rajoituksetta. 

Tarjoamme mahdollisimman tiivistä yhteydenpitoa kurssilaisten ja opettajien välillä myös opetuskertojen ulkopuolella verkkoalustassa, jonka lisäksi säilyvät tavalliset yhteydenpitokanavat sähköpostien ja puhelimien välityksellä, sekä tutorien että valmennuskurssitiimimme ja teidän välillä. Tulemme panostamaan erityisesti tähän yhteydenpitoon, ja varmistaa ettei etäopetus tuota kenellekään huolia.

Myöskään kurssituntien määrä ei tule muuttumaan, eikä luennoille suunniteltu sisältö. Jäljittelemme siis parhaamme mukaan lähiopetusta ja toteutamme tämän opetustyylin etäyhteyden välityksellä. Näiden 50 opetustunnin lisäksi intensiivikurssiin kuuluu normaalisti muu siihen kuuluva sisältö tavalliseen tapaan verkkoympäristössä, sekä tutorien apu.

Tilanne on vaikea, ja edellyttää meiltä väistämättä muutoksia kurssien teknisissä toteutustavoissa. Toivomme tähän ymmärrystä, ja pahoittelemme muutoksien aiheuttamia hankaluuksia. Mikäli teillä on kysymyksiä tilanteeseen tai mihin tahansa pääsykoekevääseen liittyen, voi meihin olla yhteydessä sähköpostitse, tai puhelimitse soittaen tai tekstiviestillä (046 553 7952, Jenna tai 041 7522 709, Sophia).

Ystävällisin terveisin, 

Jenna ja Sophia, valmennuskurssitiimi