Vapaapaikat koulutuksiin

Artiklan jäsenillä on mahdollisuus päästä osallisiksi Lakimiesliiton (Kauppakamari), Editan, SanomaPron ja nyt myös Talentumin järjestämiin koulutuksiin. Vapaapaikat näihin koulutuksiin ovat Artiklan jäsenille täysin ilmaisia.

Koulutustilaisuudet ovat yhden päivän mittaisia seminaareja, joissa puhujina on kulloisenkin oikeudenalan parhaimpia asiantuntijoita. Koulutustilaisuuksien normaali hinta vaihtelee 400-700€:n välillä, joten vapaapaikan saaja saa osakseen oikeasti rahanarvoisen etuuden. Koska vapaapaikkoja on jaossa yksi per seminaari, Artiklan hallitus valitsee vapaapaikan saajan hakemusten perusteella.

Vaikka suurin osa seminaareista järjestetään Helsingissä, ei tämän kannata estää vapaapaikan hakemista, sillä Artiklan tukisäätiö korvaa vapaapaikan käyttäjille näiden matkakulut (kuitenkin enintään 80€, jolla saa VR:ltä meno-paluulipun Rovaniemeltä Helsinkiin).

Syksy 2016 vapaapaikat

Valta ja vastuu osakeyhtiössä
Tiistaina 20.9.2016
Radisson Blu Royal
Runeberginkatu 2, Helsinki

Deadline: sunnuntai 4.9.2016 klo 20

Lisätietoja tästä

Työoikeuden ajankohtaispäivä
Torstaina 3.11.2016
Radisson Blu Seaside
Ruoholahdenranta 3, Helsinki

Deadline: sunnuntai 16.10.2016 klo 20

Huom! Työoikeuden ajankohtaispäivään hakevan on ilmoitettava hakemuksessaan, kumpaan linjaan haluaa osallistua. Ks. lisätiedot alla.

Lisätietoja tästä

Hakeminen

Koska vapaapaikkoja on jaossa yksi per seminaari, Artiklan hallitus valitsee vapaapaikan saajan hakemusten perusteella.

Hakemus tulee toimittaa opintovastaavalle joko kirjallisena tai sähköpostitse osoitteeseen opinto(at)artikla.fi ilmoitettuun määräaikaan mennessä.

Hakemuksesta tulee ilmetä seuraavat asiat

– Nimi

– Sähköposti

– Puhelinnumero

– Kotiosoite

– Mahdollinen erikoisruokavalio

– Gradun aihe

– Opintopisteiden määrä

– Omat perustelut – miksi juuri sinun tulisi päästä seminaariin?

Muuta huomioitavaa

Vaikka vapaapaikkoja yleensä ohjataan aiheesta gradua tekeville opiskelijoille, ei tämän tule antaa haitata vapaapaikoille hakemista, sillä usein vapaapaikoille ei tällaisia hakijoita ole lainkaan. Tällöin vapaapaikka myönnetään muiden hakukriteerien perusteella.

Kaikki hakemuksissa annetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Kulukorvaushakemus tehtävä yhden (1) kuukauden kuluessa koulutuksesta.