HoitoSyyte 2015

Marraskuu on aina se luvattu kuukausi kun pohjoisen oikkarit ja lääkisläiset viettävät sumuisen illan yhdessä…
Jo legendaarisiksi muodostuneet HoitoSyytesitsit järjestetään Rovaniemellä 27.11. Sitsit järjestetään mökillä X, joten kenenkään ei tarvitse huolehtia yösijan järjestämisestä tai baariin hukkumisesta. Sänkypaikkoja tulisi löytyä jokaiselle niin lääkärin- kuin juristinkinalulle, suositeltavaa on kuitenkin ottaa omat makuupussit mukaan!

HoitoSyyte on perinteiseen tapaan ollut aina erittäin fuksipainoitteinen osallistujien suhteen. Tänä vuonna kuitenkin molemmilla ainejärjestöillä on käytössä kiintiö, joka käytetään vanhempien opiskelijoiden hyväksi. Myös teidän vanhempien opiskelijoiden kannattaa siis tulla verestämään muistot itse rikospaikalle!

Sitseille pukeudutaan perinteiseen tapaan ristiin, ja (ainoana) muistona haalareihisi saat haalarimerkin.
Tule siis löytämään sisäinen Harvey Specter tai Dr. House – tämä ilta on heitä täynnä!

LYHYESTI:

MITÄ? Artiklan & Oulun Lääketieteellisen Killan yhteissitsit
MISSÄ? Rovaniemellä mökillä X (mökille jäädään yöksi)
MILLOIN? Perjantai 27.11. klo 17:45 – lauantai 28.11. klo 11:00
DRESSCODE? Ristiinpukeutuminen eli oikkarit lääkäreiksi ja lääkisläiset juristeiksi
MITÄ MAKSAA? 20€ sisältäen sitsiruuat ja juomat, haalarimerkin, kuljetukset mökille ja pois, sekä yösijan
MIKSI? Koska välillä hyvä tuntea muitakin kuin oman alan ammattilaisia(;

Bussit lähtevät alustavan suunnitelman mukaan mökille yliopistolta 17:45 ja juna-asemalta 18:00. Bussit lähtevät takaisin Rovaniemelle 10:30 ja perillä juna-asemalla ollaan noin 11:00.

ALUSTAVAT KIINTIÖT OVAT 31 HENKEÄ AINEJÄRJESTÖ/KILTA.

ILMOITTAUTUMINEN ARTIKLA
Ilmoittautuminen sitseille tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen ohjelma at artikla .fi
Yhdessä sähköpostissa voi ilmoittaa vain yhden henkilön, tämän ei kuitenkaan tarvitse olla itse ilmoittaja. Ilmoittautumien sitseille on SITOVA, eikä sitä tämän jälkeen voi enää perua!
Ilmoittautuminen alkaa torstaina 19.11. klo 9:00. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita vuosikurssisi ja mahdolliset allergiat/erityisruokavaliot. Ennen 9:00 tulleita ilmoittautumisia ei hyväksytä, ja mukaanpääsijät otetaan siinä järjestyksessä kun ilmoittautumiset ovat ohjelmavastaavan sähköpostiin tulleet. Sitseille mahtuneille vastataan sähköpostitse, ja tämän jälkeen voi suorittaa maksun.
Sitsimaksu (20e) tulee maksaa Artiklalle torstain (19.11.) aikana. Maksun voi suorittaa toimistolle sen aukiolo-aikana (12-14), tai tilisiirtona Artiklan tilille FI45 5640 0220 2573 85 viitteellä 1041. Maksaessasi tilisiirrolla sinun tulee lähettää screenshot/kuitti tositteena suoritetusta maksusta osoitteeseen ohjelma at artikla .fi, tämä tulee tehdä torstain aikana.
Kaikkien osallistujien tulee maksaa sitsit torstaina. Mikäli et ole todisteellisesti suorittanut maksua torstain aikana menetät paikan sitseille automaattisesti!