Artikla ry:n 38. vuosijuhlat

Tervetuloa juhlistamaan 38-vuotiasta Artiklaa! Vuosijuhlat järjestetään tunnelmallisessa SantaParkissa 28.10.2017.

Ovet avautuvat ja ohjelma alkaa klo 17, jolloin on mahdollisuus nauttia cocktail-tilaisuudessa lasi kuohuvaa. Lisäksi paikalla on valokuvaus, jossa on ennen juhlan alkua ja tauoilla mahdollista käydä ikuistamassa itsensä. Cocktail-tilaisuuden yhteydessä on kutsuvieraille erillinen tilaisuus, jossa on mahdollisuus esittää lyhyt tervehdys 38-vuotiaan Artiklan kunniaksi. Virallinen iltajuhla alkaa klo 19.

Artikla ry:n vuoden huipentavaan tilaisuuteen miehet pukeutuvat frakkiin tai tummaan pukuun ja naiset täyspitkään iltapukuun akateemisine ansiomerkkeineen. Ilta koostuu kolmen ruokalajin illallisesta, juhlapuheista sekä vuosijuhliin sopivasta ohjelmasta juomalauluja ja akateemisia perinteitä unohtamatta.

Illallisen jälkeen meitä viihdyttää juhlabändi, jonka soitannan loputtua jatkamme iltaa Rovaniemen keskustassa. Sunnuntaina virkeimmille on tarjoilla perinteinen silliaamiainen salaisessa paikassa X.

Illalliskortin hinta on Artikla ry:n jäsenille 90 euroa ja ei-jäsenille 100 euroa. Iltajuhlan lisäksi illalliskortin hintaan sisältyvät kuljetukset yliopistolta ja keskustasta juhlapaikalle sekä takaisin keskustaan, sisäänpääsy jatkoille sekä silliaamiainen kuljetuksineen.

Liput vuosijuhlille myydään sähköisessä ja fyysisessä lipunmyynnissä. Molemmat lipunmyynnit ovat tarkoitettu ainoastaan Artiklan jäsenille ja jäsenyys voidaan tarvittaessa tarkistaa. Yksi henkilö voi ostaa lipun itselleen ja samalla avecilleen. Avecin ei tarvitse olla Artiklan jäsen. Sähköinen lipunmyynti järjestetään Bailataan.fi:n kautta tiistaina 19.9.2017 klo 11. Sähköisessä lipunmyynnissä lippuja vuosijuhlille voivat ostaa vain 2. vuosikurssin ja sitä vanhemmat opiskelijat. Tarkemmat ohjeet sähköiseen lipunmyyntiin julkaistaan erikseen.

Fyysinen lipunmyynti järjestetään yliopiston pääaulassa torstaina 28.9.2017 klo 8. Fyysisessä lipunmyynnissä lippuja vuosijuhlille voivat ostaa myös ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat. Fyysisen lipunmyynnin yhteydessä voi ilmoittautua varasijalistalle mahdollisten peruutusten varalta.

Vuosijuhlaan liittyviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen vuosijuhlat@artikla.fi.

Tarkempi vuosijuhliin liittyvä tiedottaminen tapahtuu Artiklan Facebook-ryhmässä, viikkotiedotteessa sekä vuosijuhlien Facebook-tapahtumassa.