Artikla & Finanssi ry : Talousrikossitsit 2015

Opiskeluaikansa priimus ja hyveellisyyden perikuva? Niin tunnollinen ja ahkera opiskelija, ettei kukaan olisi voinut arvata tämän päivän koittavan. Ulkokuori ei aina kerro kaikkea… Missä siis meni vikaan? Miksi nämä tulevaisuuden toivot poistuivat kaidalta polulta tien pimeälle puolelle, jonne auringon säteet eivät ulottuneet?

Lauantai 14.11, päivä jolloin oikeus ottaa paikkansa. Oikeussali täyttyy korruptoituneista tuomareista, kartellipomoista ja pyramidihuijareista…

”Pam!!”, laulaa tuomarin nuija ja oikeussalin hiljaisuus on käsin kosketeltavaa. Uskallatko astua sisään ja tulla kuulemaan tuomiosi? TÄTÄ AINUTLAATUISTA TUOMIOPÄIVÄÄ ET HALUA MISSATA!

LYHYESTI:
MITÄ: Finanssin ja Artiklan yhteiset Talousrikossitsit
MISSÄ: Tuomioistuimessa X
MILLOIN: Lauantaina 14.11 klo 18.00 alkaen
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + Talousrikos
MITÄ MAKSAA: 17€ (sisältää sitsitarjoilun, haalarimerkit sekä kuljetuksen sitsipaikkaan & jatkoille)
MIKSI: Koska pitäähän sitä tulevaisuuden rikoskumppaneihin tutustua 😉 Ja koska #Fartikla

Bussit lähtevät sitsipaikalle yliopiston X-oven edestä klo 17.00 ja bussiasemalta klo 17.15.

Alustavat kiintiöt ovat 50 finanssilaista ja 50 artiklalaista.

ILMOITTAUTUMINEN ARTIKLA:

Ilmoittautuminen sitseille tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen ohjelma at artikla fi
Yhdessä sähköpostissa voi ilmoittaa vain yhden henkilön, tämän ei kuitenkaan tarvitse olla itse ilmoittaja. Ilmoittautumien sitseille on SITOVA, eikä sitä tämän jälkeen voi enää perua!

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 5.11. klo 9:00. Ennen 9:00 tulleita ilmoittautumisia ei hyväksytä, ja mukaanpääsijät otetaan siinä järjestyksessä kun ilmoittautumiset ovat ohjelmavastaavan sähköpostiin tulleet. Sitseille mahtuneille vastataan sähköpostitse, ja tämän jälkeen voi suorittaa maksun.
Sitsimaksu (17e) tulee maksaa Artiklalle torstain (5.11.) aikana. Maksun voi suorittaa toimistolle sen aukiolo-aikana (12-14), tai tilisiirtona Artiklan tilille FI45 5640 0220 2573 85 viitteellä 1041. Maksaessasi tilisiirrolla sinun tulee lähettää screenshot/kuitti tositteena suoritetusta maksusta osoitteeseen ohjelma at artikla fi, tämä tulee tehdä torstain aikana.

Kaikkien osallistujien tulee maksaa sitsit torstaina. Mikäli et ole todisteellisesti suorittanut maksua torstain aikana menetät paikan sitseille automaattisesti!

Artikla ei tule järjestämään kyyditystä Ouluun ja takaisin, mutta aikataulu on sovitettu niin, että Ouluun pääsee hyvin julkisilla kulkuyhteyksillä. Artikla ja Finanssi ei myöskään järjestä osallistujille majoitusta (sitsipaikalta siirrytään jatkoille baariin).
Muistathan siis huolehtia näistä itse!